joomla 1.6

Manteniments i reparacions

A Indros creiem en d’importància del manteniment continu del equips e instal·lacions per evitar avaries costoses i falles en el servei. Es per això que oferim un servei de manteniment preventiu i corrector constant per a que no tingueu que preocupar-vos de res i tingueu la tranquil·litat de saber que tot funcionarà sempre correctament.

El nostre servei de manteniment preventiu i corrector està adreçat a comunitats de veïns, complexes, edificis d’oficines, naus industrials, etc, oferint solucions personalitzades per a cada necessitat.

Som especialistes en electricitat, fontaneria, calefacció, climatització, depuració, domòtica, energia solar, etc, i podem oferir manteniments globals amb la garantia d’un equip professional altament format que millorarà i allargarà la vida de les seves instal·lacions, fent-les més productives i eficients.

A més, per tal de oferir un servei integral, Indros ofereix als seus clients el servei de reparacions d’avaries 24/7, un servei d’urgència per a resoldre qualsevol incidència,24 hores al dia, 7 dies a la setmana, 365 dies a l'any.

El telèfon de contacte per avaries urgents 24h. és 973 575 415

Gràcies als anys d’experiència acumulats en el sector, disposem de protocols i sistemes per garantir la qualitat del nostre servei i aconseguir la satisfacció i la confiança dels nostres clients, tant en el sector privat, constructores i administració pública.

A Indros estem especialment implicats en l'estalvi energètic i el respecte al medi ambient. Gràcies a la formació continua del nostre equip humà podem oferir solucions eficients, segures, confortables i de màxim respecte mediambiental.

Direcció

Indros
C. Pompeu Fabra, 16
25240 Linyola (Lleida)
tel: 973 575 415
fax: 973 714 344

Envia'ns un email