joomla 1.6

Noticies

Indros s'associa amb la cadena Euronics

A la recerca del millor servei, millor preu i millors marques, en Indros hem deicidit associar la nostra botiga d'electrodomèstics a la major cadena d'electrodomèstics d'Europa, Euronics.

Euronics és una cadena de distribució d'electrodomèstics a nivell nacional. Opera sota el format d'associació d'empreses, i agrupa actualment a 28 societats regionals, 902 associats i més de 1.200 punts de venda, en les que es comercialitzen les últimes novetats en productes per a la llar, l'entreteniment i la cura personal, a més de productes relacionats amb les telecomunicacions i les noves tecnologies.

L'associació de Indros amb Euronics ens permet poder oferir al nostre establiment les millors marques als millors preus, a més de comptar amb la garantia de pertànyer a la cadena número 1 a electrodomèstics.

Tenim nou web

En Indros creiem en les noves tecnologies i els avenços que aquestes poden suposar, per aquest motiu hem llançat el nostre nou web, un lloc en el qual poder trobar informació detallada dels nostres serveis, informació rellevant sobre energies, com economitzar en el nostre consum diari, ajuts per a endegar reformes, etc, i sobretot, una plataforma amb la que poder estar més a prop teu i establir una comunicació molt més directa.

Ajuts per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

En aquest moment hi ha disponibles ajuts destinats a rehabilitar elements comuns d'edificis d'ús residencial. Concretament, per a actuacions relacionades amb patologies, deficiències i risc, accessibilitat, instal·lacions comunitàries i sostenibilitat.

A qui va dirigit?
A les persones o entitats promotores d'obres de rehabilitació que siguin propietàries, usufructuàries, llogateres o usuàries dels edificis d'ús residencial en la seva condició de:

  • Comunitats de propietaris
  • Titulars d'edificis d'habitatges d'ús residencial.
    S'entén que són titulars, tant les persones amb títol de domini com amb qualsevol altre dret que permeti realitzar les actuacions de rehabilitació i complir amb les obligacions que corresponent al manteniment i conservació dels habitatges.

Direcció

Indros
C. Pompeu Fabra, 16
25240 Linyola (Lleida)
tel: 973 575 415
fax: 973 714 344

Envia'ns un email