joomla 1.6

Qui som?

Indros es una empresa familiar d'assessorament i instal·lacions integral, especialitzada en el segment industrial i terciari. Des de la nostra creació ara fa més de 30 anys, a Indros ens dediquem a donar servei en els camps de l’electricitat, calefacció, climatització, fontaneria i altres instal·lacions industrials i particulars, tenint especial cura en la professionalitat dels nostres operaris, la qualitat dels materials i la serietat en el servei per tal d’oferir solucions ràpides, eficaces i duradores.

Gràcies als anys d’experiència acumulats en el sector podem garantir la qualitat del nostre servei i aconseguir la satisfacció i la confiança dels nostres clients, tant en el sector privat, constructores i administració pública.

A Indros estem especialment implicats en l'estalvi energètic i el respecte al medi ambient. Gràcies a la formació continua del nostre equip humà podem oferir solucions eficients, segures, confortables i de màxim respecte mediambiental.

Filosofia

La nostra finalitat es la qualitat del nostre servei per a poder satisfer les necesitats dels nostres clients.

Recursos

Disposem dels útils i els aparells més avançats per a poder executar qualsevol tasca, analitzant tots els paràmetres necesaris per a que les nostres actuacions siguin certeres, ràpides i de d'alta qualitat.

Certificacions i homologacions

L'experiencia obtinguda amb els anys, juntament amb la formació contínua del nostre equip humà garanteix els bons resultats en les nostres intervencions gràcies al coneixement tècnic i pràctic. A més a més, disposem dels certificats i homologacions que avalen la nostra experiencia:

  • Empresa instal·ladora d’electricitat categoria BT- Especialista
  • Empresa instal·ladora d’aigua
  • Empresa instal·ladora/Reparadora de Gas categoria EG-B
  • Empresa instal·ladora/Mantenidora d’instal·lacions Tèrmiques en els edificis.
  • Empresa instal·ladora d’instal·lacions petrolíferes categoria 1
  • Empresa instal·ladora/mantenidora sistemes protecció contra incendis categoria IM-RECI
  • Empresa instal·ladora de Telecomunicacions tipus A.

Direcció

Indros
C. Pompeu Fabra, 16
25240 Linyola (Lleida)
tel: 973 575 415
fax: 973 714 344

Envia'ns un email